Nog steeds Best Verkochte boek: Aanpakken voor Aanstaande Vaders!

In 2012, net na de geboorte van mijn tweede dochter, werd ik benaderd of ik een boek wilde schrijven naar aanleiding van de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders. In 2009 heb ik die cursus gestart en inmiddels zijn er al honderden aanstaande vaders goed voorbereid van de cursus gekomen. Heel veel positieve reacties en ook de evaluaties van de cursus zijn unaniem positief.

Het boek was een hele geboorte. Drie maanden heb ik er onafgebroken aan gewerkt, dat wil zeggen, tussen het normale werk door. Het resultaat maakte mij trots en toen ik het in de zomer van 2013 in mijn handen had kon ik haast niet geloven dat het waar was. Het is uitgegeven bij uitgeverij Unieboek/Spectrum.

Ik heb in het boek Aanpakken voor Aanstaande Vaders geprobeerd niet al te diep en medisch op het onderwerp in te gaan maar toch geen belangrijke details weg te laten. EDetails die soms tot in de cover terugkomen: het was mij opgevallen dat veel ‘mannendingen’ een silver lining hebben. Denk maar eens aan verpakkingen van Gilette bijvoorbeeld. Dat wilde ik ook! Ik ben de uitgever dankbaar dat ze mij die mogelijkheid hebben geboden!

Inmiddels is het aan de derde druk toe en was ik nieuwsgierig hoe mijn boek het deed. Vol trots zag ik vandaag weer op bol.com naar wat het beste verkochte boek voor aanstaande vaders is. Ja hoor! Nog steeds op 1!

En wat een reviews! Drie keer 4 sterren en 6 keer 5 sterren (van 5). Unaniem positief, lees ze maar eens op https://www.bol.com/nl/p/aanpakken-voor-aanstaande-vaders/9200000011356213/

Een greep:

Dit boek bevat veel informatie en leest erg gemakkelijk weg.
Door gebruik van humor is het nog leuk om te lezen ook!
Ik heb echt het idee dat ik door dit boek beter ben voorbereid op wat komen gaat.
Echt een aanrader!

Door dit boek kan een aanstaande vader een goed beeld krijgen van wat komen gaat, een mening vormen over belangrijke beslissingen en weet hij de belangrijkste punten van een zwangerschap (en erna).

Het leest plezierig en informatief, zonder te zware kost te worden.
Wanneer je niet alleen bekende Nederlander humor wilt lezen, is dit een echte aanrader!

bol