Over David Borman

Vadercursussen sinds 2009

Tijdens mijn werk als verloskundige ontdekte ik een achterstand bij aanstaande vaders  in kennis en kunde over zwangerschap en bevallen. Hierdoor voelden veel partners zich ongemakkelijk, onbehulpzaam of ongelukkig.

Toen ik zelf vader werd kwam ik erachter dat er weinig informatie geboden wordt vanuit verloskundig professionals waar je als aankomend vader iets mee kan. Daarom ontwikkelde ik als verloskundige én vader Aanpakken voor Aanstaande Vaders.

De vadercursus is kort, zit boordevol informatie én praktische tips, zonder dat het zweverig of flauw wordt. Kijk gerust de testimonials er op na wat het deelnemers (en via hun ook de zwangere) opleverde.

In 2013 heb ik een boek gepubliceerd onder de titel Aanpakken voor Aanstaande Vaders, wat los van de cursus of ernaast gebruikt kan worden. Inmiddels is het boek toe aan de 10e druk en heeft een 4,7/5 sterren bij Bol.com gekregen, waar het ‘t best verkochte boek met onderwerp ‘aanstaande vaders’ is! Ook is het de nummer 1 boekentip voor aanstaande vaders van de consumentenbond.

Naast vadercursussen geef ik ook scholing aan verloskunde professionals óver aanstaande vaders en doe ik nog meer. Op deze website van mijn bedrijf kan je meer lezen over mijn werk als verloskundig opleider, communicatietrainer, perinatale auditvoorzitter en andere werkzaamheden.