Aanpakken voor Aanstaande Vaders

Aanpakken voor Aanstaande Vaders is een cursus speciaal bedoeld om jou als partner voor te bereiden en te helpen tijden de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

In de cursus krijg je veel praktische en betrouwbare informatie. De cursus is gestart in 2009 en wordt gegeven door David Borman, verloskundige n.p., trainer en zelf vader.

Wat maakt deze cursus uniek?

  • een cursus speciaal voor jou als aanstaande vader, vanuit jouw perspectief
  • nuttige en handige informatie op een begrijpelijke manier

    Bijvoorbeeld: hoe weet je dat het begonnen is? Wat maakt een vrouw mee tijdens de bevalling? Wat kun jij doen om haar goed te helpen?

  • heel veel praktische en toepasbare tips
  • gegeven door een mannelijke verloskundige n.p. die zelf vader is
  • ontspannen en open sfeer
  • ruimte voor eigen vragen

Veel aanstaande vaders weten niet genoeg over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode om hun partner prettig en nuttig te kunnen bijstaan. En dat terwijl een betrokken vader een grote positieve invloed kan hebben tijdens het hele proces.

Het uitgangspunt van de cursus is dat je met objectieve maar zinvolle informatie heel goed zelf in staat bent haar te helpen, nuttig kan zijn en de zwangerschap, bevalling en kraamperiode zo prettig mogelijk te beleven.Heel veel praktische tips helpen daar extra bij, het is altijd fijn om te weten wat je kunt doen!

 

Nieuw!

Cursus Je Eerste 1000 Vaderdagen

Voor wie: aanstaande vaders en vaders met kinderen tot max. 2 jaar.

Een betrokken vader is goed voor de moeder, hun kind, de maatschappij en niet in de laatste plaats voor de vader zelf. Maar wat is betrokken vaderschap voor jou? En wat levert het dan precies op? En klopt het dat vaders achter staan ten opzichte van de moeder?

Na het boek met dezelfde titel is er nu eindelijk ook de cursus Je Eerste 1000 Vaderdagen.
In deze cursus ga je actief aan de slag met je vaderschap, en leer je waarom juist jouw betrokkenheid als vader zo belangrijk is. Voor jezelf, maar ook voor je kind en je partner.
Je ontmoet andere vaders en aanstaande vaders en krijgt ook het Vaderschapsplan (c) mee naar huis waarmee je je vaderschap in duidelijke lijnen kan neerzetten.
Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.Datum: 20 juni 2024

 

De cursus
fb

Vadercursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders

Bij de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders investeer je €89.95 in 2 avonden van elk maar liefst bijna 3 uur. Koffie, thee en koeken zijn inbegrepen en na elke avond ontvang je een eBoek met daarin de informatie en tips uit de cursus. Meeschrijven mag, maar hoeft dus niet. Er is voldoende ruimte tot het stellen van eigen vragen en er is gelegenheid om andere aanstaande vaders te leren kennen.

Alle cursusavonden zijn van 19.15-22.00uur.

Een cursus kost €89,95

Niet goed, geld terug garantie!

De cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders draait sinds 2009. Inmiddels zijn we overtuigd van de waarde van deze cursus en hebben we al honderden en honderden tevreden aanstaande vaders ontmoet. Daarom hebben we nu een niet-goed-geld-terug-garantie.: mocht je de cursus twee avonden hebben bijgewoond en ben je er toch niet tevreden over, dan krijg je je inleg gewoon terug.

Over David Borman

Van 1999 tot 2009 werkte ik als verloskundige in de thuispraktijk, in regionale ziekenhuizen en in een academisch ziekenhuis. Tijdens de vele bevallingen de ik begeleidde ontmoette ik aanstaande vaders die vaak maar matig waren voorbereid. Omdat informatie niet op hun gericht was, omdat er niks specifieks voor de vader te vinden was, of omdat ze zichzelf zagen als ‘niet zo’n lezer’. 

Toen ik zelf vader werd ontdekte ik dat de rol van de partner vaak te weinig aandacht krijgt. Het is mijn overtuiging dat goed voorbereide partners zorgen voor meer betrokkenheid. En betrokken vaders hebben bewezen positieve invloed op moeder, kind en vaders zelf.
Daarom begon ik in 2009 met de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders. Deze cursus leidde in 2013 tot een boek met dezelfde titel, die in middels in 7e druk is.

Met mijn ervaring als verloskundige, vader en als begeleider van Aanpakken voor Aanstaande Vaders kan ik je helpen om in slechts 2 avonden alle nuttgie informatie te ontvangen én praktische tips die je helpen om de best voorbereide én meest betrokken partner te zijn.

david-borman