Vadercursus in coronatijd

Binnen een week na terugkomst van 5 1/2 week Nieuw-Zeeland heb ik een alternatief kunnen maken voor de vadercursussen die gepland stonden en geannuleerd moesten worden vanwege de coronamaatregelen.
Wat ik bied is een online cursus, bestaande uit 7 videomodules die aanstaande vaders kunnen bekijken wanneer het hun uitkomt. Hierin komen veel onderwerpen van de reguliere cursus aan bod. De onderwerpen van de videomodules zijn:

  • introductie en corona & zwangerschap
  • tips voor de zwangerschap
  • niet-medische en medische pijnstilling
  • hoe begint een bevalling, hoe lang duurt dit gemiddeld, wat maakt zij mee
  • hoe kun je haar helpen tijdens de weeën
  • tips voor de kraamtijd

Meer informatie over de cursus en bestellen: klik hier.

Bij deze videomodules ontvangt je als aanstaande vader ook 3 eBoeken: de twee eBoeken die bij de cursus horen, plus het gloednieuwe eBoek ‘Borstvoeding, voor vaders!’

Een ander alternatief voor de cursus is het boek Aanpakken voor Aanstaande Vaders, verkrijgbaar als boek en eBoek (klik hier) .

Ook heb ik tijdens de coronatijd, twee eBoeken ter beschikking gesteld voor elke aanstaande vader:

Borstvoeding, voor vaders! (klik hier) Een gloednieuw eBoek met daarin de tips hoe jij als vader de kans op slagen van borstvoeding kunt vergroten. Ook vind je voor- en nadelen van zowel borst- als flesvoeding. Handig als jullie nog geen keus hebben gemaakt!

Eerste Hulp Bij Onverwachte Bevallingen (klik hier) Een eBoek met daarin tips wat je als vader kunt doen bij een onverwachte bevalling. Ik leer je hiermee geen bevalling begeleiden maar wel wat je kunt doen tot er verloskundige hulp is.