Video modules vadercursus

Binnen een week na mijn terugkomst uit Nieuw-Zeeland had ik gratis opname- en editing programma’s gevonden en leren kennen, apparatuur gekocht en de vadercursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders omgezet in een videocursus. Een groot aantal deelnemers van de cursussen in april en mei hebben gekozen voor dit alternatief voor de corona-tijd en inmiddels hebben ook nieuwe belangstellenden de videocursus gekocht.

En gekeken.

En ook is de eerste reactie gekomen. Wat een lovende feedback, dank je wel Remco!

“Hoi David,Ik heb de online module bekeken en de e-books gelezen. Ik ben zeer enthousiast over deze cursus. Ik heb de modules samen met mijn vrouw gekeken en ik vond de opbouw en de uitleg van de cursus zeer goed. Je manier van zwangerschap en bevalling uitleggen sprak zeer tot mijn verbeelding. Ik heb na deze cursus het gevoel dat ik wel degelijk een positieve bijdrage kan leveren aan de bevalling. Zowel ik als mijn vrouw vonden het deel over de pijnbestrijding ook zeer verhelderend. Het laatst toegevoegde e-book over borstvoeding is een mooie aanvulling op de modules. Ik zal deze cursus aanraden aan andere aanstaande vaders in mijn omgeving.”-Remco, online videomodules april 2020

De cursus voor jezelf bestellen (of als jij zwanger bent, voor je partner) kan hier op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *