Cursus groot, groter, grootst!

Toen ik in 2009 begon met de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders, werkte ik met cursusgroepjes van 4 of 6 mannen. De cursus was immers nog niet heel bekend, het aanstaand vaderschap stond nog niet heel erg op de kaart in Nederland en ik vond het al spannend genoeg.

Inmiddels zijn we ruim 8 jaar verder en heeft de tijd niet stil gestaan. Van groepen met 10 deelnemers naar 18 deelnemers, en verder. De eerste cursus van 2018 was nog ruimer gevuld: ik had maar liefst 31 deelnemers! Dit is de grootste groep ooit. Ik ben blij dat ik een gecertificeerd trainer ben. Want hoewel de aanpak anders is dan met een groep van 4 personen was elke deelnemer erg blij en tevreden met alle informatie, vragen die uit de groep kwamen, de eBooks die ze kregen na elke avond en natuurlijk het Certificaat!

Nieuwsgierig geworden? Meld je hier zelf aan voor een cursus.

 

 

 

Met dank aan de mannen die met mij wilden poseren. Niet alle deelnemers wilden op de foto en dat is ook OK.