Jan Wordt Vader, december 2017

Vadercursus als deskundige bij Jan Wordt Vader

Augustus 2017 mocht Vadercursus aanschuiven bij een tv programma van Jan Versteegh. Ik was blij als deskundige uitgenodigd om antwoord te kunnen geven op vragen die Jan had naar aanleiding van het bijwonen van een bevalling. En niet alleen dat, Jan kreeg meer antwoorden dan hij vragen had en was daar erg blij mee! De vragen die hij stelde en de antwoorden die hij kreeg werden in aflevering 4 uitgezonden. Dit was 27 december 2017 op tv.

Internet
Natuurlijk zijn de uitzendingen ook op internet te bekijken. Klik hier om naar de website te gaan van Jan Wordt Vader. De aflevering met mij vind je hier. Je ziet mij als de aflevering ongeveer 30 minuten bezig is. We hebben het over de bevalling die hij bijwoonde. En ik vertel Jan over de rollen die hij kan aannemen als vader bij de bevalling.

Web only

Omdat de opnamen voorspoediger verliepen dan was gepland, heb ik desgevraagd aan Jan nog eens laten zien hoe een bevalling verloopt. Dit heb ik gedaan aan de hand van een bevalpop. De opnamen hiervan zijn niet gebruikt in de uitzending maar wel als Web Only op de website gezet. Hier kun je kijken.