Je eerste 1000 vaderdagen

Je eerste 1000 vaderdagen zorgt voor een vliegende start als betrokken vader David Borman geeft praktische adviezen: van zwangerschap tot peuter

Een betrokken vader zijn, hoe doe je dat? Er is zoveel informatie voor (aanstaande) moeders, maar vaders delven vaak het onderspit. En dat terwijl onderzoek keer op keer het belang van de rol van de partner aantoont. Zeker in de eerste cruciale duizend dagen, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag. Verloskundige (niet praktiserend), bestsellerauteur én vader David Borman geeft in dit vaderschapsboek de handvatten om je optimaal voor te bereiden op die allereerste periode. Je eerste 1000 vaderdagen verschijnt 20 september bij uitgeverij Spectrum.

Met dit boek ontdek je hoe je tijdens de zwangerschap, de bevalling én daarna van onschatbare waarde kunt zijn als partner.

  • David Borman schreef eerder de alom gewaardeerde bestseller Aanpakken voor aanstaande vaders.

  • Je eerste 1000 vaderdagen is een serieus, up-to-date vaderschapsboek van de ultieme expert.

  • Aan bod komen onderwerpen als: het belang van betrokken vaderschap, de invloed die jij hebt op je zwangere partner, de bevalling en kraamtijd, jouw rol bij het slagen van de borstvoeding en het eerste en tweede jaar van je kind.

  • De vroege ontwikkeling van het kind (de eerste duizend dagen) staat steeds meer in de belangstelling.

  • De rol van vaders is aan het veranderen, denk bijvoorbeeld aan het vaderschapsverlof.

je eerste 1000 vaderdagen
Auteur: David Borman, prijs: €22,99
david borman
© Wilco van Dijen

Over de auteur

David Borman ontwikkelde als verloskundige én vader Aanpakken voor aanstaande vaders: een vadercursus vol informatie en praktische tips, zonder dat het zweverig of flauw wordt. In 2013 verscheen bij Spectrum de gelijknamige bestseller, die los van de cursus of ernaast gebruikt kan worden. Vandaag de dag geeft David naast vadercursussen onder meer ook scholing aan professionals en organisaties over het betrekken van vaders.